
Витончена шоколадна класика у кето-стилі.
В цій кето-цукерці кокосове молоко, кава, какао боби та нотки ароматного австрійського рому Stroh разом створюють неймовірний смак та приємну текстуру, які точно не залишать вас байдужими!
Одна така низьковуглеводна цукерка хоч і невелика, проте дуже поживна, а отже, разом із запашною кавою зможе дати вам заряд енергії для того, щоб почати день продуктивно.
Трюфель — повністю веган! До речі, вважаємо, що вас може зацікавити ще одна наша “енергетична бомбочка”, виготовлена виключно з рослинної сировини — кето-баунті.
Термін зберігання: 1 місяць. Зберігати за температури 4-10 °C.

Ці низьковуглеводні булочки виготовлені з мигдального борошна, яке не містить глютену та, на відміну від зернового борошна, містить багато вітамінів. Також містять псилліум, який на 85% є клітковиною в чистому вигляді.
Кето-булочки без спецій — аналог наших мигдалевих кето-булочок з калінджі, проте з м’якішим смаком. Підходять діткам. Також підійдуть як кето-хліб для тих кулінарних експериментів, де пряність сендвічів хочеться регулювати самостійно.
Додайте начинку за смаком — сир, м’ясо, або ж відомий низьковуглеводний фрукт — авокадо, та смакуйте свій кето-сендвіч на сніданок чи вечерю!
Термін зберігання: 8 діб за температури 4-12 °C.




Тісто на основі кокосового борошна — легке, пористе та неймовірно смачне, і як завжди — нiякого цукру, глютену, та навiть горiхiв в ньому немає. А ягідки чорної смородини доповнюють та підкреслюють смак бісквіта свіжою кислинкою і надають десерту літній фльор.
Смородиновий мафін має ніжну текстуру нашого класичного кето-мафіна.
Ідеально смакує з будь-яким гарячим напоєм — чи то ранкова кава, чи чайний “файв-о-клок”.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.








Цей м’який та духмяний сінабон, на відміну від нашого класичного, взагалі не містить горіхів у своєму складі. Він м’який навіть без розігрівання, а за консистенцією — точнісінько як “традиційний” цукровий. За рахунок льону, псиліуму та кокосового борошна дуже багатий на клітковину. Аромат кориці та смачнюща помадка на основі вершкового сиру додають сінабону довершеного смаку.
При надсиланні НП зовнішній вигляд помадки на сінабонах з великою вірогідністю постраждає. Зважайте на це, якщо ви замовляєте на подарунок.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-10 °C.

Шедевр кето-випічки: ромова баба з шоколадною глазур‘ю. Без борошна та цукру, але в рази краще знайомих нам ще з дитинства аналогів.
Соковитий, солодкуватий низьковуглеводний бісквіт, підкреслений кислинкою екзотичної ягідки — барбариса. І звісно, неймовірний аромат традиційного австрійського рому створить атмосферу свята навіть увечері буднього дня.
До речі, барбарис - не просто яскрава за смаком ягода, а ще й суперфуд — в ньому неймовірно багато вітаміну C, а також є корисні алкалоїди, залізо та цинк.
Якщо вам сподобалась наша екзотична ромова баба, то гарантуємо, що вам сподобається і класичний смак іншого нашого шедевру кето-випічки — кето-сіннабонів!
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.