
Ці низьковуглеводні булочки виготовлені з мигдального борошна, яке не містить глютену та, на відміну від зернового борошна, містить багато вітамінів. Також містять псилліум, який на 85% є клітковиною в чистому вигляді.
Кето-булочки без спецій — аналог наших мигдалевих кето-булочок з калінджі, проте з м’якішим смаком. Підходять діткам. Також підійдуть як кето-хліб для тих кулінарних експериментів, де пряність сендвічів хочеться регулювати самостійно.
Додайте начинку за смаком — сир, м’ясо, або ж відомий низьковуглеводний фрукт — авокадо, та смакуйте свій кето-сендвіч на сніданок чи вечерю!
Термін зберігання: 8 діб за температури 4-12 °C.




Улюблені з дитинства макові рулетики, але без цукру, борошна та глютену!
Ідеальний баланс солодкої, цікавої за текстурою макової начинки і тіста з горіховими нотками. Наша лоукарб інтерпретація цієї традиційної випічки — це втілення нашої давньої мрії: дуже-дуже багато начинки!
Рулетики посідають ледь не перше місце серед нашої корисної випічки завдяки маку. Чи знали ви, що мак містить навіть більше, ніж мигдаль, — кальцію, заліза, фосфору, магнію, марганцю і цинку? За вмістом марганцю і кальцію, мак — однозначний суперфуд. І все це, звичайно, в корисному тісті з мигдального борошна з додаванням псиліума.
До речі, якщо хочете спробувати ще щось з маком, і якщо вам не вистачає різноманітності в кето раціоні, — у нас є ще кето-печиво з маком.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 8-10 °C.

Шедевр кето-випічки: ромова баба з шоколадною глазур‘ю. Без борошна та цукру, але в рази краще знайомих нам ще з дитинства аналогів.
Соковитий, солодкуватий низьковуглеводний бісквіт, підкреслений кислинкою екзотичної ягідки — барбариса. І звісно, неймовірний аромат традиційного австрійського рому створить атмосферу свята навіть увечері буднього дня.
До речі, барбарис - не просто яскрава за смаком ягода, а ще й суперфуд — в ньому неймовірно багато вітаміну C, а також є корисні алкалоїди, залізо та цинк.
Якщо вам сподобалась наша екзотична ромова баба, то гарантуємо, що вам сподобається і класичний смак іншого нашого шедевру кето-випічки — кето-сіннабонів!
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.

Найкраще смакують теплими!
Тісто низьковуглеводних сінабонів — секрет нашої шеф-кондитера, проте розкриємо його немалу частину: це мигдальне борошно! Саме завдяки йому наша випічка містить так мало вуглеводів.
Сінабон — це завжди актуальна класика. Проте якщо вам раптом набридне класика — спробуйте наш екзотичний кето-десерт - ромову бабу з барбарисом.
При надсиланні НП зовнішній вигляд помадки на сінабонах з великою вірогідністю постраждає. Зважайте на це, якщо ви замовляєте на подарунок.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-10 °C.

Особливі кето-булочки з додаванням коріандру та чорного кмину калінджі. Ніжна текстура м’якуша та незабутній смак прянощів — секретний рецепт від нашого шефа!
Ці булочки будуть ідеальним кето-хлібом — основою для м’яких сирів, масла та сала.
Щоб зберегти низьковуглеводну пропорцію, кето-булочки виготовлені з мигдального борошна, що не містить глютену та на відміну від зернового борошна, містить багато вітамінів. Також містять псиліум, який на 85% є клітковиною в чистому вигляді.
Якщо ви цікавитесь опцією кето-хлібу для дітей, або просто бажаєте спробувати менш пряний варіант — вам сподобаються наші булочки без спецій.
Термін зберігання: 8 діб за температури 4-12 °C.

