Улюблені з дитинства макові рулетики, але без цукру, борошна та глютену!
Ідеальний баланс солодкої, цікавої за текстурою макової начинки і тіста з горіховими нотками. Наша лоукарб інтерпретація цієї традиційної випічки — це втілення нашої давньої мрії: дуже-дуже багато начинки!
Рулетики посідають ледь не перше місце серед нашої корисної випічки завдяки маку. Чи знали ви, що мак містить навіть більше, ніж мигдаль, — кальцію, заліза, фосфору, магнію, марганцю і цинку? За вмістом марганцю і кальцію, мак — однозначний суперфуд. І все це, звичайно, в корисному тісті з мигдального борошна з додаванням псиліума.
До речі, якщо хочете спробувати ще щось з маком, і якщо вам не вистачає різноманітності в кето раціоні, — у нас є ще кето-печиво з маком.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 8-10 °C.
Цей м’який та духмяний сінабон, на відміну від нашого класичного, взагалі не містить горіхів у своєму складі. Він м’який навіть без розігрівання, а за консистенцією — точнісінько як “традиційний” цукровий. За рахунок льону, псиліуму та кокосового борошна дуже багатий на клітковину. Аромат кориці та смачнюща помадка на основі вершкового сиру додають сінабону довершеного смаку.
При надсиланні НП зовнішній вигляд помадки на сінабонах з великою вірогідністю постраждає. Зважайте на це, якщо ви замовляєте на подарунок.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-10 °C.
Кето-мафін — це найніжніший соковитий бісквіт із дуже легкими ароматами кокоса та ванілі. І як завжди — нiякого цукру, глютену та навiть горiхiв у ньому немає. Особливо смачними компаньйонами до мафіна стануть будь-які чаї з кислинкою — журавлиновий, обліпиховий або каркаде.
Завдяки своїй м’якій та соковитої текстурі він повинен особливо сподобатися дітям! А мами тим часом будуть спокійні та впевнені, що дитина отримала солоденьке без зайвого навантаження цукром або глютеном.
А поціновувачам яскравих смаків пропонуємо спробувати наш мафін з чорною смородиною
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Шедевр кето-випічки: ромова баба з шоколадною глазур‘ю. Без борошна та цукру, але в рази краще знайомих нам ще з дитинства аналогів.
Соковитий, солодкуватий низьковуглеводний бісквіт, підкреслений кислинкою екзотичної ягідки — барбариса. І звісно, аромат рому створить атмосферу свята навіть увечері буднього дня.
До речі, барбарис - не просто яскрава за смаком ягода, а ще й суперфуд — в ньому неймовірно багато вітаміну C, а також є корисні алкалоїди, залізо та цинк.
Якщо вам сподобалась наша екзотична ромова баба, то гарантуємо, що вам сподобається і класичний смак іншого нашого шедевру кето-випічки — кето-сіннабонів!
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Найкраще смакують теплими!
Тісто низьковуглеводних сінабонів — секрет нашої шеф-кондитера, проте розкриємо його немалу частину: це мигдальне борошно! Саме завдяки йому наша випічка містить так мало вуглеводів.
Сінабон — це завжди актуальна класика. Проте якщо вам раптом набридне класика — спробуйте наш екзотичний кето-десерт - ромову бабу з барбарисом.
При надсиланні НП зовнішній вигляд помадки на сінабонах з великою вірогідністю постраждає. Зважайте на це, якщо ви замовляєте на подарунок.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-10 °C.