
Ці низьковуглеводні булочки виготовлені з мигдального борошна, яке не містить глютену та, на відміну від зернового борошна, містить багато вітамінів. Також містять псилліум, який на 85% є клітковиною в чистому вигляді.
Кето-булочки без спецій — аналог наших мигдалевих кето-булочок з калінджі, проте з м’якішим смаком. Підходять діткам. Також підійдуть як кето-хліб для тих кулінарних експериментів, де пряність сендвічів хочеться регулювати самостійно.
Додайте начинку за смаком — сир, м’ясо, або ж відомий низьковуглеводний фрукт — авокадо, та смакуйте свій кето-сендвіч на сніданок чи вечерю!
Термін зберігання: 8 діб за температури 4-12 °C.




Цей м’який та духмяний сінабон, на відміну від нашого класичного, взагалі не містить горіхів у своєму складі. Він м’який навіть без розігрівання, а за консистенцією — точнісінько як “традиційний” цукровий. За рахунок льону, псиліуму та кокосового борошна дуже багатий на клітковину. Аромат кориці та смачнюща помадка на основі вершкового сиру додають сінабону довершеного смаку.
При надсиланні НП зовнішній вигляд помадки на сінабонах з великою вірогідністю постраждає. Зважайте на це, якщо ви замовляєте на подарунок.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-10 °C.

Шедевр кето-випічки: ромова баба з шоколадною глазур‘ю. Без борошна та цукру, але в рази краще знайомих нам ще з дитинства аналогів.
Соковитий, солодкуватий низьковуглеводний бісквіт, підкреслений кислинкою екзотичної ягідки — барбариса. І звісно, неймовірний аромат традиційного австрійського рому створить атмосферу свята навіть увечері буднього дня.
До речі, барбарис - не просто яскрава за смаком ягода, а ще й суперфуд — в ньому неймовірно багато вітаміну C, а також є корисні алкалоїди, залізо та цинк.
Якщо вам сподобалась наша екзотична ромова баба, то гарантуємо, що вам сподобається і класичний смак іншого нашого шедевру кето-випічки — кето-сіннабонів!
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.

Найшоколаднiший шоколад, вкритий шоколадом - це справжнiсінький кето-торт Прага. Довершене поєднання нiжних мигдальних бiсквiтiв та шоколадно-вершкового крему набуває справжньої досконалостi завдяки кислувато-солодкому смаку абрикосового джему - незмiнного компоненту класичного празького торту. Пориньте у смак дитинства без жодних докорів сумління!
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.

Ароматний апельсин, пряна обліпиха, духмяна кориця та ніжний крем на основі вершкового сиру. Все це в поєднанні з соковитим кето-бісквітом являє собою низьковуглеводну версію традиційного англійського десерту. Варто скуштувати!
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.