Хрустке низьковуглеводне печиво на основі мигдального борошна та маку. За відгуками, його текстура нагадує щось середнє між гозинаками та класичним вівсяним печивом. Проте все це — без цукру та глютену. Насиченість смаку вас вразить!
Мак, якого так багато в цьому печиві, є джерелом кальцію та марганцю — потрібних організму мінералів, а в мигдальному борошні багато вітаміну E.
Ми зробили печиво великим, щоб його точно вистачило до великої чашки чаю! За рахунок низьковуглеводних складників, воно поживне, і після чаю з таким кето-печивом вас не турбуватиме голод дуже довго.
Термін зберігання: 1 місяць. Зберігати за температури 6-18 °C.
Це печиво закохає в себе з першого укусу! Легке, але поживне, з яскравим кокосовим смаком, ніжною ванільною ноткою та приємною крихкою текстурою, що тане у роті. А тонкий шар глазурі на основі чорного шоколаду Millenium 99% надає печиву дійсно вишуканий смак. Ідеальний вибір для тих, хто стежить за своїм здоров’ям, це печиво чудово доповнить ваш щоденний раціон — низьковуглеводне, поживне, без глютену, цукру, лактози і навіть горіхів 😋 Спробуйте також наше кокосове печиво без цукру і глютену.
Термін зберігання: 1 місяць. Зберігати за температури 8-12 °C.
Надзвичано ніжне, ароматне та соковите кокосове печиво немов тане у роті, даруючи солодку райську насолоду. Для тих, хто пильнує за здоров’ям, воно ідеально впишеться в щоденний раціон — низьковуглеводне, поживне, не містить глютену, цукру, лактози та навіть горіхів. За рахунок невеличкого розміру його дуже зручно давати дітям. Суцільні переваги, та ще й на смак 🔥
А для прихильників шоколаду пропонуємо спробувати кокосове кето-печиво в шоколадній глазурі.
Термін зберігання: 1 місяць. Зберігати за температури 8-12 °C.