Улюблені з дитинства макові рулетики, але без цукру, борошна та глютену!
Ідеальний баланс солодкої, цікавої за текстурою макової начинки і тіста з горіховими нотками. Наша лоукарб інтерпретація цієї традиційної випічки — це втілення нашої давньої мрії: дуже-дуже багато начинки!
Рулетики посідають ледь не перше місце серед нашої корисної випічки завдяки маку. Чи знали ви, що мак містить навіть більше, ніж мигдаль, — кальцію, заліза, фосфору, магнію, марганцю і цинку? За вмістом марганцю і кальцію, мак — однозначний суперфуд. І все це, звичайно, в корисному тісті з мигдального борошна з додаванням псиліума.
До речі, якщо хочете спробувати ще щось з маком, і якщо вам не вистачає різноманітності в кето раціоні, — у нас є ще кето-печиво з маком.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 8-10 °C.
Кето-мафін — це найніжніший соковитий бісквіт із дуже легкими ароматами кокоса та ванілі. І як завжди — нiякого цукру, глютену та навiть горiхiв у ньому немає. Особливо смачними компаньйонами до мафіна стануть будь-які чаї з кислинкою — журавлиновий, обліпиховий або каркаде.
Завдяки своїй м’якій та соковитої текстурі він повинен особливо сподобатися дітям! А мами тим часом будуть спокійні та впевнені, що дитина отримала солоденьке без зайвого навантаження цукром або глютеном.
А поціновувачам яскравих смаків пропонуємо спробувати наш мафін з чорною смородиною
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Хрустка пісочна основа із соковитою сирно-шпинатною начинкою — ця кето-версія традиційного французького кіша неперевершено смакує у будь-який час. До сніданку або вечері як основна страва чи до обіду на доданок до супу або бульону — наш кіш і наситить, і зігріє. Не містить глютену.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Шедевр кето-випічки: ромова баба з шоколадною глазур‘ю. Без борошна та цукру, але в рази краще знайомих нам ще з дитинства аналогів.
Соковитий, солодкуватий низьковуглеводний бісквіт, підкреслений кислинкою екзотичної ягідки — барбариса. І звісно, аромат рому створить атмосферу свята навіть увечері буднього дня.
До речі, барбарис - не просто яскрава за смаком ягода, а ще й суперфуд — в ньому неймовірно багато вітаміну C, а також є корисні алкалоїди, залізо та цинк.
Якщо вам сподобалась наша екзотична ромова баба, то гарантуємо, що вам сподобається і класичний смак іншого нашого шедевру кето-випічки — кето-сіннабонів!
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Найкраще смакують теплими!
Тісто низьковуглеводних сінабонів — секрет нашої шеф-кондитера, проте розкриємо його немалу частину: це мигдальне борошно! Саме завдяки йому наша випічка містить так мало вуглеводів.
Сінабон — це завжди актуальна класика. Проте якщо вам раптом набридне класика — спробуйте наш екзотичний кето-десерт - ромову бабу з барбарисом.
При надсиланні НП зовнішній вигляд помадки на сінабонах з великою вірогідністю постраждає. Зважайте на це, якщо ви замовляєте на подарунок.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-10 °C.