- Вся продукція
- Торти
- Міні-торти
- Цукерки
- Випічка
- Печиво
- Сушки
- Хліб
- Панакота
- Капкейки
Десерт є легким, як для кето-десерту, має невисоку калорійність, тому підійде навіть тим, хто поки що не харчується за кето-принципами, а просто скорочує вуглеводи в своєму раціоні.
“Родич” нашої класичної малинової кето-панакоти — ще один ніжний та легкий вершковий десерт, але з соусом із ароматної ожини.
В міру солодке вершкове суфле відтінене кислинкою корисної низьковуглеводної ягідки ожини.
А якщо ви очікуєте, щоб низьковуглеводний десерт був у формі суфле, проте більш поживним та заряджав енергією — спробуйте нашу шоколадну кето-панакоту!
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Майже класична італійська панакота в кето-версії — це неймовірно ніжний вершковий десерт з нотками ванілі та соусом з ароматної малини. ЇЇ рецепт прийшов до нас з півночі Італії та залишився в наших серцях назавжди!
Цей десерт — один з наших “найлегших” десертів. Багатьох, хто лише приглядається до кето-дієти, на початку остерігається кількості жирів, які потрібно вживати, і калорійності порцій. Кето панакота зроблена такою, щоб задовільнити і прихильників кето, і тих, кого просто цікавлять десерти без всіляких шкідливостей: без цукру та глютену, звісно!
Найближчий “родич” нашої малинової кето-панакоти — ожинова кето-панакота. А любителям всього шоколадного радимо спробувати шоколадну кето-панакоту.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Доволі легкий, проте насичений смаком низьковуглеводний десерт для любителів усього шоколадного!
Ніжне шоколадно-вершкове суфле доповнене густою шоколадною помадкою для інтенсивності смаку. Пропорція еритритолу підібрана таким чином, що ви навіть не здогадаєтесь, що це десерт без цукру!
Це кето-суфле чудово смакуватиме з фільтр-кавою вранці, або зеленим чаєм на обідній перерві.
А якщо ви сумуєте за сезоном ягід, радимо інші легкі вершкові суфле: малинову та ожинову кето-панакоти!
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
За побажанням наших клієнтів теперь в меню безмолочна версія кето-панакоти. Ніжний десерт з кокосових вершків та ожиновий топінг, що надає довершеності.
І як завжди — без цукру та інших шкідливостей!
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.