Ці булочки, як і будь-які інші кето-френдлі хлібні вироби, є ідеальною основою для створення бутербродів та сендвичів - чи то з сирами, чи то з маслом або паштетом.
Для збереження низьковуглеводної пропорції їх виготовлено з кунжуту, кокосового борошна та псилліума, які є багатими на клітковину та мікроелементи.
Усі інгредієнти не містять глютену.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-12 °C.
Ці булочки, як і будь-які інші кето-френдлі хлібні вироби, є ідеальною основою для створення бутербродів та сендвичів - чи то з сирами, чи то з маслом або паштетом.
Для збереження низьковуглеводної пропорції їх виготовлено з гарбузового насіння, кокосового борошна та псилліума, які є багатими на клітковину та мікроелементи.
Усі інгредієнти не містять глютену.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-10 °C.
Ці низьковуглеводні булочки виготовлені з мигдального борошна, яке не містить глютену та, на відміну від зернового борошна, містить багато вітамінів. Також містять псилліум, який на 85% є клітковиною в чистому вигляді.
Кето-булочки без спецій — аналог наших мигдалевих кето-булочок з калінджі, проте з м’якішим смаком. Підходять діткам. Також підійдуть як кето-хліб для тих кулінарних експериментів, де пряність сендвічів хочеться регулювати самостійно.
Додайте начинку за смаком — сир, м’ясо, або ж відомий низьковуглеводний фрукт — авокадо, та смакуйте свій кето-сендвіч на сніданок чи вечерю!
Термін зберігання: 8 діб за температури 4-12 °C.
Ці духмяні булочки з легким цибулевим ароматом мають ідеальний пористий мʼякуш, що нагадує звичний багатьом хліб або багет. Вони стануть чудовою основою для створення сендвичів з будь-якою начинкою або просто з вершковим маслом.
Як і інші кето-френдлі хлібні вироби з нашого меню, мигдалево-лляні булочки з цибулею не містять глютену та мають низьковуглеводний склад. Вони багаті на клітковину та мікроелементи, тож не тільки приємно смакують, але й стануть корисним доповненням для вашого щоденного раціону.
Термін зберігання: 8 діб. Зберігати за температури 4-12 °C.
Особливі кето-булочки з додаванням коріандру та чорного кмину калінджі. Ніжна текстура м’якуша та незабутній смак прянощів — секретний рецепт від нашого шефа!
Ці булочки будуть ідеальним кето-хлібом — основою для м’яких сирів, масла та сала.
Щоб зберегти низьковуглеводну пропорцію, кето-булочки виготовлені з мигдального борошна, що не містить глютену та на відміну від зернового борошна, містить багато вітамінів. Також містять псиліум, який на 85% є клітковиною в чистому вигляді.
Якщо ви цікавитесь опцією кето-хлібу для дітей, або просто бажаєте спробувати менш пряний варіант — вам сподобаються наші булочки без спецій.
Термін зберігання: 8 діб за температури 4-12 °C.