Мигдальний кето-торт в шоколадній інтерпретації 😍
Крем із вершкового сиру на ніжній мигдальній основі неодмінно сподобається прихильникам насиченого шоколадного смаку.
Маємо в меню безлактозну версію шоколадно-мигдального торту
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Просто уявіть собі: соковитий мигдальний бісквіт, вкритий кремом на основі вершкового сиру та прикрашений мигдалевими пластівцями. Ви запам’ятаєте цей смак назавжди! Пропонуємо спробувати безлактозний мигдальний торт.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Наш класичний кето-торт “Кокос-лайм” складається із соковитого кето-бісквіту, просоченого лаймовим сиропом, до якого ідеально пасує ніжний крем на основі кокосових вершків і вершкового сиру. Цей торт чудово підійде для святкування у великій компанії. А для ранкового чаювання стане в нагоді міні-версія торту “Кокос-лайм”.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Шоколадний крем із вершкового сиру на ніжній мигдальній основі — цей торт неодмінно оцінять справжні прихильники насиченого шоколадного смаку 😍 Виготовляється з використанням безлактозних вершків, масла та сиру.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Просто уявіть собі: соковитий мигдальний кето-бісквіт, вкритий кремом на основі вершкового сиру та прикрашений мигдалевими пластівцями. Ви запамʼятаєте цей смак назавжди! Виготовлено з використанням безлактозних вершків, масла та сиру.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.