Мигдальний кето-торт в шоколадній інтерпретації 😍
Крем із вершкового сиру на ніжній мигдальній основі неодмінно сподобається прихильникам насиченого шоколадного смаку.
Маємо в меню безлактозну версію шоколадно-мигдального торту
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Майже класична італійська панакота в кето-версії — це неймовірно ніжний вершковий десерт з нотками ванілі та соусом з ароматної малини. ЇЇ рецепт прийшов до нас з півночі Італії та залишився в наших серцях назавжди!
Цей десерт — один з наших “найлегших” десертів. Багатьох, хто лише приглядається до кето-дієти, на початку остерігається кількості жирів, які потрібно вживати, і калорійності порцій. Кето панакота зроблена такою, щоб задовільнити і прихильників кето, і тих, кого просто цікавлять десерти без всіляких шкідливостей: без цукру та глютену, звісно!
Найближчий “родич” нашої малинової кето-панакоти — ожинова кето-панакота. А любителям всього шоколадного радимо спробувати шоколадну кето-панакоту.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Просто уявіть собі: соковитий мигдальний бісквіт, вкритий кремом на основі вершкового сиру та прикрашений мигдалевими пластівцями. Ви запам’ятаєте цей смак назавжди! Пропонуємо спробувати безлактозний мигдальний торт.
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Ароматний апельсин, пряна обліпиха, духмяна кориця та ніжний крем на основі вершкового сиру. Все це в поєднанні з соковитим кето-бісквітом являє собою низьковуглеводну версію традиційного англійського десерту. Варто скуштувати!
Термін зберігання: 6 діб. Зберігати за температури 4-6 °C.
Крем, у якому гармонійно поєднуються духмяна чорниця та солонуватий вершковий сир, ми перешарували ніжним шоколадно-чорничним кето-бісквітом. Десерт, вартий уваги справжніх гурманів!